koně v akci "koně všem" Pardubice 2013

pardubice.jpg

15. ročník Mezinárodní výstavy " Koně v akci "

Hlavním motivem letošní výstavy je „Koně všem“.

Program výstavy je bohatý a návštěvník si v něm najde snad všechna témata z koňského světa, která ho zajímají. Na výstavě se představí koně v chovatelských přehlídkách, ale také ve sportovních soutěžích . Připraveny jsou ukázky rančerských dovedností i komunikační hry s koněm. Rodeo, ale i ukázkové dostihy koní různých plemen. Soutěž v orbě, ovladatelnosti a těžkém tahu. Ukázky veškerých sportovních odvětví jako je parkur, drezura, všestrannost, polo, westernové soutěže.

V pátek bude výstava zahájena slavnostním průvodem , který se odehraje mimo závodiště. Odtud totiž v 15 hod. odejde průvod koní směrem na Pernštýnské náměstí, kde se koná „ochutnávka“ víkendového programu nazvaná Koně na náměstí.

Odpolední doprovodný program bude vždy zahájen slavnostním nástupem všech koní v prostoru cílové roviny. Poté se představí anglický plnokrevník ve sportu, dámy v sedle, různé druhy spřežení, fjordi, poníci, haflingové, arabští koně, teplokrevníci, starokladrubští a fríští koně, lipicáni a jiní.
Součástí doprovodného programu jsou také výstavy a přednášky

Těšíme se na viděnou na výstavě.

Poslední fotografie

Archiv